Hästgård Holmqvist

Henkilögalleria

Anne-Marie Holmqvist (s. 1972) - tallin omistaja

Piinkova hevosalan ammattilainen, joka kasvattaa sekä hevosiaan että lapsiaan samalla jämäkällä rakkaudella. Aktiivinen kilpaura lähinnä muisto kultaisista takavuosista, mutta kilpailee yhä satunnaisesti neljän tähden kenttäluokkia silmäteränsä Gobbledygookin kanssa. Odottaa sekä työntekijöiltään että valmennettaviltaan huolellisuutta ja täsmällisyyttä, mutta saattaa myös yllättää lämpimällä palautteella. Tukee mielellään nuoria ratsastajia, mutta ei tee sopimuksia joista ei itse hyödy.


Charlotte "Lottie" Sutton (s. 1995) - tallityöntekijä/ratsuttaja

nauravainen maailmankansalainen, joka työskentelee tallin hevosten kanssa sileällä. Keskittyy etenkin nuorten hevosten sisäänratsastukseen ja tekee säännöllisesti myös tallivuoroja (ei tosin ikinä aamuvuorossa). Ei kilpaile itse, mutta on matkoilla mukana kuskina ja hevosenhoitajana. Sielultaan vapaudenkaipuinen ilopilleri, jota lähinnä hevoset pitävät aloillaan. Ratsastajana hämmästyttävän kärsivällinen: painottaa työssään huolellista perusratsastusta ja pitää etenkin hitaasti syttyvistä hevosista.


Even Holmqvist (s. 2000)
sisarusparin nuorempi puolisko. Taitava ratsastaja, jonka ura kansainvälisillä kilpakentillä on parhaillaan kovassa nosteessa. Siskoaan hienotunteisempi, puhelias ekstrovertti. Arvostaa Hyviä Hevosia ja on taitava luikertelemaan velvollisuuksistaan tai jättämään ikävät työt muiden tehtäväksi. Asuu ja työskentelee Brysselissä ammattilaisratsastajana, mutta vierailee usein kotona Ruotsissa tapaamassa perhettään.

Evita Holmqvist (s. 1998)
Evenin isosisko. Teräväkielinen oikeustieteen opiskelija Tukholman yliopistossa. Juniorivuosien jälkeen löytänyt intohimonsa kouluratsastuksen puolelta. Käy tallilla yleensä vain viikonloppuisin ja lomalla ollessaan.

Frederike Svanling (s.2001) -kilparatsastaja

Jessamine “Jessa” Vidskar (s. 3.4.1987) -ratsuttaja
Tummatukkainen ja -silmäinen, Ruotsissa kasvanut esteratsastaja, jonka osaamisala painottuu hevosten eteenpäin viemiseen ja tason nostamiseen. Hyvin omintakeisen huumorin omaava ja helposti uusille ihmisille lämpiävä, mutta samaan aikaan myös omassa rauhassaan viihtyvä. Kilpakumppanina voitontahtoinen, oikealta ammatiltaan niinkin tylsä kuin kirjanpitäjä. Holmqvisteilla hoitaa Lottien puolesta aamutalleja ja estepuolen ratsutukset. Omistaa estehevoskolmikko Peggyn, Prissyn ja Kurun, jotka asuvat tallissa yksityisinä.

Martin Almström
Hieman harmaantunut herrasmies, jonka puheessa skånelaisuus kuuluu. Kuuleman mukaan läheisissä väleissä tallin omistajattaren kanssa.


virtuaalitalli | sim-game stable
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Viktoria